De Beetbox Hard X Fauna

De eerste samenwerking van Beetbox.nl was een feit in Oktober. Een begrip in de Nederlandse en Belgische hengelsport, en wij zelf als vissers al jaren lang komen. Fauna Hengelsport. Eigenaar Bart vind Beetbox.nl een leuk nieuw merk in de hengelsport en zo is het gekomen.

In de Beetbox Hard zaten 4 hardbaits van het merk Lurefans. Lurefans zou je kunnen kennen van de PerchPro wedstrijden op het Youtube kanaal van KanalGratis.

Ondertussen zijn de Boxen bij iedereen thuis aangekomen en zoals gelukkig altijd is iedereen er super blij mee. De hardbaits die erin zaten zijn ook zorgvuldig gekozen. En net als altijd met Beetbox. Het was geen aanbieding maar wel een leuke deal!

Wil je ook een keer een Beetbox Hard kopen? Ga dan snel naar de shop of laat ons weten of je nog vragen hebt .