De Fietskoerier…

Belangrijk is om rekening te houden met het milieu. Ik zou het oneerlijk vinden een bedrijf te starten zonder rekening te houden met de omgeving waarin we leven. Zelf irriteer ik mij als inwoner van Amsterdam al jaren aan pakketbezorging. Grote, vaak witte, bussen die tussen 16:00 en 19:00 graag de straat blokkeren om een pakketje af te geven. Echt irritant, gevaarlijk en slecht voor de omgeving.

Toen ik het plan van Beetbox ging maken heb ik een paar keer gesproken met mijn vrienden van Gerrard Street . Hoe gaan jullie om met het bezorgen van jullie orders?…Was een van mijn vragen.

Een fietskoerier bleek de oplossing.

Orders afhalen bij Beetbox en bezorgen bij jullie, gaat daarom zoveel mogelijk op de fiets, en indien niet mogelijk met een milieuvriendelijke auto .

Daarom werkt Beetbox samen met Cycloon Fietskoeriers met een landelijke dekking. Dat geeft mij een goed gevoel. Ik hoop jullie ook!