Hoe Beetbox.nl begon

Ik werk al ruim 20 jaar in retail. Van alles verkocht aan bekende winkels die in elke stad of straat wel te vinden zijn. Sinds het vissen 6 jaar geleden steeds meer in mijn leven kwam, ben ik de laatste 2 jaar steeds meer gaan nadenken over hoe ik het vissen en werk kon combineren.

Mijn netwerk was ondertussen aardig groot geworden en ik had al veel contacten bij de bekende merken. Van eigenaar tot pro-staffer, ergens op de wereld had ik wel een ingang. Ik dacht “ik ga een webshop beginnen”. Alles uitgewerkt maar de stap niet gemaakt. Ik zag teveel beren op de weg.

Vorig jaar kreeg ik de tip over iets wat ik eigenlijk helemaal niet kende. Al zeker niet in Nederland. Namelijk het concept “mystery tackle box”. In Amerika al diverse voorbeelden van, allemaal een succes. In Europa zijn er ook al wat bekend die het goed doen. Dus ik dacht “DIT IS HEM”.

Webshops, design en technieken heb ik geen verstand van, sales en marketing wel. Al snel had ik een team gevormd met een Software ontwikkelaar en een designer. Ik zelf ben aan de slag gegaan met inkoop en promotie. In januari van 2020 zijn we langzaam gaan bouwen en nu is het klaar. 1 Juni gaan we starten en ik ben zo trots als pauw.

Alle bekende merken zijn aan boord. De techniek staat goed in de basis en de eerste enthousiaste reacties komen al binnen.

Beetbox.nl is gestart en we gaan er wat moois van maken.

One thought on “Hoe Beetbox.nl begon

  1. Bob Berg

    Ik gun het je can harte dat dit een mooi lopend product gaat worden.
    Het heeft alle potentie in zich als je het mij vraagt.

    Ps ik ben enthousiast

    Groetjes Bob

Comments are closed.