Hoe het voor mij begon…

Sinds ik 6 jaar geleden in aanraking kwam met het vissen was ik direct verkocht. Vissen vond ik altijd wel interessant. Vooral door een van mijn vrienden Pieter Frank, ontdekte ik streetfishing. Door hem ben ik aangestoken met het virus. Al snel kwam ik in contact met internationale “street” vissers en in het bijzonder Fred Miessner. Oprichter van French Touch Fishing. Hij was een van de eerste in Europa (Parijs) die fanatiek bezig waren met Streetfishing, en het promoten en verkopen van de merken, vanuit vooral Japan, die daarbij horen.

Streetfishing is mijn ding, misschien omdat ik zelf in Amsterdam woon. Het is zo fantastisch mooi om hier te vissen, met al het viswater en de diverse soorten vissen die er zijn. Snoekbaarzen en baarzen zijn mijn doel en vis vooral met lichte maar wel wat duurdere merken en materialen.

Ga eens naar mijn instagram account mocht je het nog niet kennen.

The Street Fishing Activist.